skip to main content

Documentatiecentrum Wereldwijzer

Provincie Vlaams-Brabant


Wereldwijzer is het documentatiecentrum van Kleur Bekennen in de provincie Vlaams-Brabant. Zoek je lespakketten of boeken om met je klas of school te werken rond wereldburgerschap of diversiteit? Of wil je via educatieve spelmaterialen de wereld binnen de schoolmuren brengen? Dan ben je bij het Documentatiecentrum Wereldwijzer aan het juiste adres!

Lidmaatschap


Alle leerkrachten woonachtig, werkzaam of in opleiding in de provincie Vlaams-Brabant kunnen gratis lid worden. Je kunt enkel materialen ontlenen als je lid bent en Kleur Bekennen klanten kunnen enkel materialen uit de Kleur Bekennen collectie ontlenen. Voor het aanmaken van je lidmaatschap hebben wij je Lerarenkaart nodig.
Uitleenbare materialen zijn in principe voor 3 weken te ontlenen. Ze kunnen maximum 2x online verlengd worden (via Limo). De boete bedraagt 10 cent per boek per dag.

Contact


Voor een afspraak of bijkomende info kan je mailen naar kleurbekennen@vlaamsbrabant.be of bellen op 016/26 74 01

Meer weten?


Kijk op http://www.kleurbekennen.be of bezoek onze blog met digitale inspiratie

Openingsuren


Bij Wereldwijzer loop je zonder afspraak binnen om het aanbod aan boeken, leermiddelen en spelmateriaal te verkennen en te ontlenen. Kom je met een groep of wens je een rondleiding? Dan maak je best een afspraak, zodat onze educatieve medewerkers je met raad en daad kunnen bijstaan.

Openingsuren:
  • maandag: van 8u tot 18u
  • dinsdag: van 8u tot 18u
  • woensdag: van 8u tot 20u (vanaf 15 mei tot begin oktober gesloten om 18 u)
  • donderdag: van 8u tot 18u
  • vrijdag: van 8u tot 18u
Jaarlijkse verlof van 11 juli t/m 9 augustus 2015

Adres


De collectie van Wereldwijzer is gehuisvest in de bibliotheek van UC Leuven-Limburg (Campus Hertogstraat 178 , 3001 Heverlee)

Er wordt gezocht in externe databanken, even wachten a.u.b.